vendredi 10 janvier 2014

Főzés maraton - Cooking marathon - Marathon en cuisine

Péntek, 2014 január 10 :
Bruno, a francia szakácsunk és oktatónk !!
Bruno, a szakács, Benjamin  és Elodie, a tanítványok
 Fél háromkor gyűltünk össze a konyhámba, Bruno ( a profi szakács), Elodie, Benjamin és Én, hogy egy fantasztikus főzési tanfolyamon vegyünk részt. Azt nem tudtuk még akkor, hogy "maraton" lesz belőle. Hét órakor lettünk kész és 9 ételt készítettünk el Bruno tanácsai illetve tapasztalata segítségével.

Szépen, részletesen és sok fényképpel, át fogom adni nektek mindegyiket a következő napok, hetek során.

Miből is állt a 9 elkészített finomság :
- Zöldség levesben főtt királyrák
- garnélarák saláta házi majonézzel
- Kék rák csípős szósszal
- Sütőben készített töltött fekete kagyló
- Sütőben készített töltött osztriga
- Fekete kagyló "á la poulette" módra
- Tintahal serpenyőben
- "coque" kagyló kókuszdió krémmel
- király garnélarák sütőben panírozva


Reggeli piacon lévő friss alapanyagok !

Élő rákok amelyek élve kerültek a hűtőmbe,
 majd élve kerültek a forró vízben !!

Fekete kagyló



Kész ételek !!! Finomságok !!








Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire